Post by lonfundlomemor on Feb 12, 2022 17:40:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac všetky ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Je to skvelá hra. Robíš si srandu, pozeral som veľa reklám v hrách, ale toto je najhoršie. Hral som až do úrovne 4, ale každé 2 sekundy som si pozrel 9 reklám. Toto je najlepšia aplikácia, ale obsahuje veľa reklám. Takže mám lepší nápad, ak nechcete pozerať reklamy. Stačí zapnúť režim v lietadle
Páči sa mi to, ale keď dokončím jednu misiu, prídu reklamy, ale veľmi sa mi to páči, takže hodnotím 5/5 to je všetko😘😘
Salve a Menina! Casual pwfk
Konečne!! Je legitímna ako tie ostatné hlúpe reklamy, ktoré propagujú „takto vyzerá naša hra“ nie, táto hra nevyzerá a hrá sa presne tak, ako inzeruje. Jediným pádom množstva reklám je však aspoň vedieť, že hrateľnosť je legálna
Je to hrozná hra, je tiež nevhodná. Hral som to a tiež, je tu toľko reklám, každý raz! je to tak zlé. Odporúčam to nehrať, prepáčte, ak si myslíte, že nemám pravdu, ale je to v poriadku, je to vaša voľba.
Videl som reklamu a očakával som, že to bude pre mňa zábavná hra, keďže som sa nudil. Nebolo. Hral som asi pätnásť minút po tom, čo som bol abke, aby som sa do hry skutočne dostal, pretože ma to stále vzrušovalo. Navyše, EVARY SINGLE LEVEL mal medzi tým reklamu, dokonca aj priamo uprostred toho. A potom musíte prejsť dierou, aby ste mohli prejsť na ďalšiu úroveň. Naozaj som chcel túto hru mať rád, ale bohužiaľ naozaj nie😡🤔👎👎👎
supééééér!!!!!
Milujem tvoju hru! Bol som prekvapený, keď som si uvedomil, že by si ju mohol obliecť a navrhnúť jej izbu. Aj keď nemám rád, keď musíte úplne reštartovať úroveň, keď sa pokazíte. Akokoľvek inak, je to úžasné! Vy ste géniovia!
Bubble Shooter Balls - Popping Arkada esge
Zobrazí sa 30-sekundová reklama pri každej zmene obrazovky? Áno, dosť veľa. Preto som odinštaloval? Nie, je to preto, že voľby nie sú logické. V skutočnosti je najlepší spôsob, ako napredovať, prísť na logickú voľbu... a vybrať si tú druhú.
Príliš veľa reklám aj na začínajúcu aplikáciu, ale som rád, že som konečne našiel aplikáciu ako je táto, ktorá vo svojich reklamách nerobí falošnú reklamu. Najmä preto, že som videl veľa reklám, ktoré tvrdili, že ich aplikácia je taká, keď je to úplne iná aplikácia a koncept. To ma veľmi teší, že bol tento koncept použitý, pretože som videl tie reklamy a chcel som skutočnú aplikáciu, ako sú oni. Bol to veľmi šikovný nápad urobiť to. Cez to všetko sa mi to páči a veľmi to odporúčam tým, ktorí tiež chceli aplikáciu, ako sú tieto falošné reklamy.
Dobre, až na to, že je tu príliš veľa reklám! Dokonca som zaplatil za žiadne reklamy a vzalo mi to peniaze, pretože stále mám reklamy všade. Neplaťte za žiadne reklamy, nefunguje to! Keby to tak nebolo, dal by som 5 hviezdičiek, ale práve teraz mám pocit, že by som to mohol zmazať. A nenašiel som spôsob, ako kontaktovať vývojára ohľadom problému
Ta hra je zlá lebo mi nejde😡😡😡a ja som musela vimazať hri
Najprv reklama, potom hrané Jedno kolo. Potom ešte dve reklamy. Kliknite na Prehrať... mám ďalšiu reklamu!! Odstránená hra. Nečakajte na 4 reklamy na odohranie JEDNOHO kola!!!
Zatiaľ som nemala žiadnu reklamu a už to mám 1 rok 🤯
Táto aplikácia je skutočne zábavná! Mám ho už asi dva roky. Je tu však trochu viac reklám, ako by som chcel. Najkrajším možným spôsobom je táto hra skvelá okrem toho. 😊
Nie je to také zlé, ale dúfajme, že pridajú viac možností (asi 5) a možno aj nejaké hádanky. Neviem, prečo sa ľudia sťažujú na reklamy? Môžu tam jednoducho vypnúť wifi alebo dáta..... ¯\_ಠ_ಠ_/¯
Úžasná hra! 10/10 hviezdičiek! Aj keď nechápem, prečo sa ľudia sťažujú na reklamy. Chápem, že je tu pravdepodobne veľa reklám, ale no tak, chlapci, môžete si zapnúť režim v lietadle.
Je velmi dobra hra
Salve a Menina! Casual pwfk
Toto je veľmi zábavná hra, najprv som sa len rozhliadal po AppStore a hľadal som nejakú aplikáciu, ktorá sa mi zdala príťažlivá. A videl som, že táto hra na ňu klikla, videl som, že má viac ako 100 miliónov stiahnutí a pokračoval som v jej stiahnutí. Keď som to pochopil, bolo to veľmi zábavné! Túto hru určite odporúčam.
Rovnaké skurvené reklamy
je tam vela reklama a preto davam tri hviezdy
Grafika je v poriadku, ale celkové hádanky boli celkom ľahké, až príliš ľahké, pravdaže som sa dostal len na úroveň 8. 1 hviezdička je za nepríjemné množstvo reklám v hre. Môžete "zaplatiť", aby ste sa ich zbavili, ale hra za to jednoducho nestojí. Odinštaloval som ho, takže ma prosím nežiadajte, aby som v hre niečo urobil. Ak máte radi, keď vás bombardujú reklamy a super jednoduché hádanky, toto je vaša hra ✌ von.
Je to dobre az na vela reklam a ked zomries tak musis vsetko odznova
je to super hra
Toto bolo dobre že tam bolo zobie😁😁😁
Zachráňte dievča 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😫😫😨😨😓😫😫😨😨😍
Hry zábavné a naozaj zábavné. Pre tých, ktorí sa sťažujú na reklamy.. Len si vypnite Wi-Fi lol😂😂👌 aj keď vás upozorním, keď je Wi-Fi vypnuté, nemôžete získať žiadne skiny ani pokračovať v reklame, takže budete musieť zaplatiť 200 mincí poplatok za pokračovanie tam, kde ste skončili.
Nuda
Veľmi dobrá urobte takých viac 😉
Mam užitočnú radu na ten problém s reklamami. Vipnite si wifi a nebudem tam vikakovať vôbec reklamy. Nemôžem viac než odporučiť vám všetkým. 👌👍
Milujem hranie hry!! Táto hra je jediná hra, ktorá je taká, ako je inzerovaná podľa mojich skúseností. Dúfam, že v budúcnosti pribudnú ďalšie úrovne. Toľko ľudí sa sťažuje na toľko reklám, no reklamám sa môžete vyhnúť hraním bez internetu alebo WiFi.
Hľadal som podobnú hru s výberom. Viete, ako inzerujú všetky hry, ale všetko je to falošné, pretože žiadna v skutočnosti takýto obsah nemá. Toto NIE JE lol... tony reklám (ako 2 v rade) medzi sekundami hry. Odpovede na výber hry sú v skutočnosti opakom čohokoľvek, čo sa blíži správnej odpovedi. Hra je len skládka reklám...stále sa pozerá! ** Pre tých, ktorí si myslia, že musia zostať doma...ak sú zdraví...choďte von a dýchajte čerstvý vzduch...pre všetkých ;-)
Hru je zábavné hrať vo svojom voľnom čase, ale množstvo reklám je smiešne. Neskôr v hre začnú byť riešenia úplne náhodné, takže logika je zbytočná. A vždy, keď sa rozhodnete zle, musíte si pozrieť reklamu.
Táto hra je skvelá, ale jej problémom bolo veľa reklám. Mám riešenie pre každý problém s offline reklamami v hrách. to bolo:-vypnutie mobilných dát a wow, všetky reklamy sú preč. 😃😃 Pretože reklamy potrebujú internetové pripojenie, no vyradili ste mobilné dáta. hahaha porazil si reklamnú príšeru. 😃😃😃
Myslím, že dobrý nápad, konečne skutočná hra, nie falošná rada. Dohoda znie: je to veľká reklama na všetko. Súhlasím s nejakou reklamou na účely upgradu a získam nejaké peniaze za tento dobrý nápad, ale reklamu na svätú kravu!!
Každý hovorí o reklamách, ale táto hra je hlúpa a hlúpa. Nemá to ani neočakávané odpovede, aj keď si to predstavuješ, nemôžeš dosiahnuť úroveň hlúposti predstavivosti, vážne, radšej by som použil hodiny na zvrátenie času, aby som unikol násilníkovi, než aby som ho udrel kladivom. Hlúpe je niečo, ale toto je viac než to...
Hra sa mi páči prvýkrát, ale takmer každý si vyberá reklamy, reklamy, reklamy. Po 100 lvl ma to začína znervózňovať, ale nie je to všetko zlé, po 122. lv hra zlyhá, keď som si vybral 122 lvl, začína na 54. lvl a bez možnosti pokračovať. Odinštalované na 100 %
Super hra ale veľa reklám
KONEČNE je to hra na výber, ako keď vidíte reklamy na záhradné scenérie alebo fishdom a stiahnete si a potom budete musieť hrať veľa hier typu Tetris. Je to hlúpe, je to hlúpe, polovicu času to nedáva zmysel. Milujem to. Nemám rád to neuveriteľné množstvo reklám.
Hra je zábavná (ale po chvíli začne nudiť). Nepríjemné na tom je, že musíte bezpodmienečne vypnúť mobilné dáta a wifi, pretože je tam toľko reklám...aspoň po troch rozhodnutiach si vždy musíte pozrieť video, aby ste mohli pokračovať. A ak odomknete iný vzhľad, musíte si tiež pozrieť video, aby ste ho mohli nosiť. Ale som rád, že som to skúsil, pretože je to skutočná logická hra, ako ju môžete vidieť v mnohých reklamách iných hier, ktoré sa ukázali byť úplne iné.
Aká Pointa?
Toto je vlastne po prvý raz, čo sa skutočne objavila reklama na takúto skutočnú hru. Okrem homescape si tento môže skutočne vybrať, ktorý z nich si vyberie. Dúfam, že urobia vyššiu úroveň, pretože to môže byť dobrá hra na rally
Hra je úžasná, ak len vypnete wifi, nie sú tam žiadne reklamy, takže všetci malí anjelici, ktorí si myslia, že sa svet podriadi ich vôli, sú hlúpi a rozmaznaní. Odpovede sú zábavné a možnosti sú niekedy výzvou pre váš mozog.
Toto je hra ktoru som chcel tam su taake moznosti co boli v reklame ale tam sa to iba niekedi mohlo hrat.😀🥰😅
Táto hra je v poriadku, ale je v nej veľa problémov. Nefunguje dobre s internetovým pripojením. Neviem prečo, prosím, opravte tento problém. Funguje bez internetového pripojenia pred úrovňou 61 po dosiahnutí úrovne 61 chce na hranie pripojenie k internetu. A keď otvorím internet, nefunguje dobre, opravte prosím tento problém plz.......
Sauve la fille ! Grand public egqq
Hnevám sa na ľudí, ktorí si stiahli a hrali viac ako 5 minút, pretože si len uvedomili, že hra je očividný cashgrab, ktorý pumpujú reklamami a robia správne správne rozhodnutia, aby vám vnútili reklamu. Áno, môžete zaplatiť za odstránenie reklám, ale stále dostanú svoje peniaze. Nepridávajú ďalšie úrovne ani nereagujú na žiadne sťažnosti, pretože teraz môžu utiecť s vašimi peniazmi, ktoré ste im s najväčšou pravdepodobnosťou dali. Ak to vidíte, nesťahujte. Zastaví sa, ak prestanú dostávať naše peniaze.