Post by lonfundlomemor on Feb 12, 2022 17:49:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BADLAND ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BADLAND IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods bezgalīgs viss ▞▞▞
▞▞▞ BADLAND 2022 version ▞▞▞
Forsi!
Man patīk šī spēle, tā ir tik jautra, bet reklāmas mani vienmēr kaitina. Es tiešām to iesaku
BADLAND 冒險 ibay
Nu tas ir lieliski un viss, bet es jau samaksāju par caurlaidi un nevaru to izmantot?? Tas pats konts un viss, lūdzu, palīdziet man, un es sniegšu labus vērtējumus
Es nevaru spēlēt šo spēli visu papildinājumu dēļ. Es izgāju cauri 5 reklāmām, pirms varēju pat spēlēt.
BADLAND Pakikipagsapalaran ncy
It kā tā ir spēle un citas lietas, taču ir pārāk daudz reklāmu, kas to padara kaitinošu
laba spēle, problēma ir tā, ka tik daudz reklāmu traucē manu spēli, lūdzu, noņemiet reklāmas
Galaxy S21 Vs. iPhone 12: kurš tālrunis ir labāks ilgtermiņa ...
Ar draugiem spēlēt ir ļoti smieklīgi😁😂😂😁😂😁😂😁
BADLAND Pakikipagsapalaran ncy
Diezgan laba spēle, gluda spēle, lieliska grafika, bet TIEK, pārāk daudz 30 sekunžu reklāmu
Spēle bija ļoti jauka, taču tajās ir daudz reklāmu, tāpēc, lūdzu, atrisiniet šo problēmu.
Badlands
Patiešām labs, bet vadības ierīces ir grūti izmantot.
Jautra spēle, bet tik daudz reklāmu
Neiespējami kontrole; it kā mērķa demogrāfija ir primāti, kas nav cilvēki. Bezmaksas versija ir 75% pilnekrāna, skaļas videoreklāmas un 25% spēles. Smuki.
šī vienmēr ir bijusi viena no manām iecienītākajām mobilajām spēlēm, skaista grafika un relaksējoša spēle!
Pietiek ar sasodītām reklāmām. 🖕🖕🖕🖕🏿
Download apps by Frogmind, including BADLAND 2, BADLAND+, BADLAND and many more.
Top 10 Android spēles, kuras jums vajadzētu spēlēt 2021. gadā
Herbert Badland - Timenote
Man patīk 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀:-)
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategia vlfe
Reklāmas katru reizi, kad sākat līmeni vai mirstat, pilnībā sagrauj spēli, laika izšķiešana
Es pastāvīgi saņemu kļūdu, kur, sākot spēlēt, viss atbalsojās bekmes un sabojā skaņu
Šī ir visu laiku labākā spēle, taču skaņa, atsitoties pret zemi vai jumtu, ir kaitinoša, lūdzu, izlabojiet to
Labs bet kapec melns un sarkans
Download apps by Frogmind, including BADLAND 2, BADLAND+, BADLAND and many more. ... iPad & iPhone. Apple Arcade. BADLAND+. Games. Rumble Hockey.
Lolt pat super
Spēle būtu labāka, ja tai būtu sarežģītāka kontrole... Es arī saprotu, ka reklāmas ir vajadzīgas, lai varētu pelnīt naudu, taču tās ir smieklīgi valdonīgas. Apmēram ik pēc 30 sekundēm...Tas neliek jūs mierā pietiekami ilgi, lai izlemtu, vai vēlaties iegādāties pilno versiju vai nē. Pat pa vidu spēlējot...ugh! Es pirktu oriģinālu, ja vadība būtu labāka!
jauka spēle, bet pārāk daudz papildinājumu
Tā kā videospēļu pasaule ir diezgan neiepriecināta, es vienmēr esmu pateicīgs un priecīgs par iespēju periodiski iesaistīties šajā pārdomātajā, labi izstrādātajā platformera dārgakmens. Man kā māksliniekam patīk aiz ekrāna esošās komandas centība, kā arī to apbrīnojamo cilvēku redzējums, kuri turpina šo prieku mūžīgajā dienā. redzes skaidrība un katra aspekta bezkompromisa kvalitāte. No pārliecinošās fizikas līdz intriģējošai, kaut kā neeksistējošai, bet arvien uzkrītošai stāsta līnijai, visa šī spēle ir mākslas pasaules, ne tikai arkādes pasaules, šedevrs. Es slimoju, kad sāku sludināt, tāpēc vairāk neteikšu. Spēle runā pati par sevi, un tā ir pelnījusi augstu atzinību gan no spēlētājiem, gan māksliniekiem.
Pārāk daudz reklāmu. Es nevaru izbaudīt šo spēli, ja man neprasa maksāt pēc katra līmeņa.
Labaka spele ever
Lieliski 🎮...Bet papildinājumi mazliet sāp galva...
BADLAND 冒險 ibay
Šī bija pati pirmā piedzīvojumu spēle, ko es spēlēju, un tā ir ļoti aizraujoša, tā man atgādina flappy bird, bet 100 reizi labāk. Es ieteiktu to ikvienam, kurš vēlas nelielu izaicinājumu. TURPINĀT! 😁😜❤
Neizlaižamas reklāmas un “lūdzu, nopērc mani” uzplaiksnījuma lapas katrā līmenī. Ja būtu nulles zvaigznes opcija, es to izvēlētos. Ieteikums. Mēģinot kaitināt cilvēkus, lai viņi pērk jūsu spēli, viņi to vienkārši atinstalēs un vairs neatskatīsies.